Coaching

& Leefstijl

Massage, Persoonlijke groei en Bewustwording

Dé plek om weer dicht bij jezelf te komen.

Het is tijd voor een volgende stap! Voor jou ook?

Stress, slechte gewoonten en een negatieve spiraal zijn soms zo dominant aanwezig dat het lijkt alsof ze nooit meer weggaan en je jezelf steeds op de laatste plaats zet.

Met jezelf in verbinding komen…

Dat geeft een gevoel van vrijheid en energie. Terug in je natural flow! Als je in flow bent, in je natuurlijke stroming, dan voel je je prettig, dan straal je en gaat het leven moeiteloos.

Als je je flow ergens onderweg kwijt geraakt bent, dan ben je bij mij aan het goede adres. Zullen we samen jouw flow weer terugbrengen, zodat je weer lekker kunt gaan sprankelen en stralen?

Loop jij tegen (één van) de volgende punten aan?

  • Je voelt stress en/of zit in een burn-out
  • Je hebt moeite met keuzes maken
  • Je voelt je niet thuis in een relatie
  • Je hebt moeite met loslaten
  • Je voelt je zwaarmoedig na een scheiding
  • Je kan moeilijk omgaan met emoties
  • Je wil stoppen met slechte gewoontes of     verslavingen, maar weet niet hoe

Bij Close2Green heb je de keuze uit een van de volgende 1-op-1 coaching-trajecten:

👉Massage en coaching

👉Detox en coaching (ontgiften op alle niveaus)

👉Leefstijl-coaching

👉Bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling

Tijdens een intakegesprek kijken we samen welke route het beste bij je past en waar je behoefte aan hebt.

Vanuit mijn eigen ervaring, mijn inzichten en bewustzijn, kijk ik een poosje met je mee; ik neem de tijd voor jou, ik luister naar je verhaal, ik wil graag weten hoe het met je gaat en wat je voelt.

Individuele begeleiding ondersteunt je in het proces van innerlijke groei en bewustwording. Tijdens een sessie gaan we op zoek naar wat maakt dat je niet volledig vanuit jezelf durft of kunt leven. Een pasklare oplossing is niet waar het om gaat, we werken ervaringsgericht. In het moment ga je ontdekken waar je vastloopt en wat er nodig is om de volgende stap te maken.

Er is moed nodig om echt naar jezelf te kijken. Ik help je graag om inzichten te krijgen, daar waar je nog niet hebt gekeken. In individuele sessies krijg je alle ruimte om jezelf te onderzoeken en te ontwikkelen. Close2Green biedt je een veilige plek waar jouw kwetsbaarheid en kracht zich helemaal kan laten zien. Wanneer je jezelf goed kent, zul je steeds meer kiezen voor het leven dat bij jou past.

Neem gerust contact met ons op, dan kijken we samen welke begeleiding het meest geschikt is voor jouw vraag.

Over mij…

Vorig jaar rondde ik mijn opleiding psychosociale basiskennis af en in 2016 volgde ik een therapeuten-opleiding.

In 2008, mijn zoon was net een jaar, liep ik zelf op allerlei fronten vast. Ik wist even helemaal niks meer, zelfs niet wie ik zelf eigenlijk (nog) was. Wat ik wel wist was dat ik het even niet alleen kon. Direct na bevalling van mijn jongste dochter, in 2009, had ik een bijna-dood-ervaring, die intens, bijzonder en levensveranderend was.

Sindsdien bewandel ik het pad van bewustwording, wat me steeds weer een stapje dichter bij mezelf bracht (en nog steeds brengt!), waardoor ik met (com)passie, joy, zelfvertrouwen en meer in verbinding in het leven sta.

Wil jij dit ook een kans geven?

Laten we samen kijken naar jouw levensverhaal.

Louis Couperusstraat 18

5421 RN Gemert

Meer info?
Bellen/ Whatsapp: 0615484094